Friday, July 16, 2010

PeMBuka TiraI 2010

walaupun dah 1/2 tahun berlalu..
walaupun dah byk episod duka berakhir..
walaupun dah byk episod suka bermula..
walaupun dah byk entry blog org lain..
walaupun dah habis piala thomas..
walaupun dah habis world cup..


namun aku masih disini membuka tirai entry yang pertama
bagi tahun 2010....


aku dok sini jugak.. masih di Kulim, masih di SMKSB, masih lagi Miss.J ..but..(jengjengjeng)huhuhu, masih lagi menjadi pekerja yang setia berkhidmat untuk negara, masih lagi blur, masih lagi malas nk p school, masih lagi kuat tidoq...hihihihi..n the saddest story msih lagi gagal menempatkan diriku dlm mana2 prog. penguruan...

akan tetapi..
pengalaman tahun ke-2 di SMKSB dah lain skit, me n twin ramai dah geng se'kapla', more fun, more confident, more encouragement, more motivation to be a good lawsher..hihihi

Thats all for my first entry beginning this year..memandangkan i suka mamat shahir nie nyanyi, jdi aku nk share mp3 song ni kat entry aku buat sapa2 yg layanzzz sora serak2 basah mcm aku jugak.muahahah

video

2 comments:

AmuKz said...

tu dia.. hafiy dr taktau ckp sampai dah bleh melawan ckp.. baru aunty jue nk hapdet blog.. adoiyaii!!

CapT said...

saya adalah hasliana.. terguna ID encik soami laks.. sorry! hehehe